TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ Szerelmes hősüket keresték a kecskeméti hölgyek a piacon
11
2017 febr.

Szerelmes hősüket keresték a kecskeméti hölgyek a piacon


Közösségi romantikázás színhelye lett ma a kecskeméti piaccsarnok. A Házasság hetéhez kapcsolódóan idén is figyelemfelkeltő flasmobot, azaz villámcsődületet szervezett a Parázs Központ és a SZÉK Egyesület: a házasság lehet örömteli, szenvedélyes és életre szóló szeretetszövetség! Pár perces vidám, romantikus akciójuk évek óta a kecskeméti Házasság Hete programsorozat egyik fénypontja.


Örökkön örökké: flashmob 2016-banTavalyelőtt a párok kezüket a magasba emelve és összefonva kaput tartottak, amin aztán minden pár átbújt: kismamák, gyerekek, nagypapa a pici unokával a karján, babakocsit toló anyuka, fiatalok és szépkorúak egyaránt mosollyal az arcukon keltették életre Néma Attiláné Ella koreográfiáját. A produkció záró akkordja mi más lehetett volna, mint egy csók a nagy Ővel.

 A szervezők idénre sem fogytak ki a jó ötletekből. Standjukon Keresem a hősöm és Az én hősöm feliratú transzparansekkel várták a vállalkozó kedvű szerelmes hölgyeket, akik aztán a felcsendülő muzsikaszóra táblájukat a magasba tartva keresték a piacon kószáló szerelmesüket. A villámcsődület végén sorfalat álltak egymásnak a párok.

Volt aki a vásárlást, nézelődést is megejtette a szerelmes hős keresése közben :)A szerelmesek flasmobját végül nyereménysorsolás zárta, őstermelők által felajánlott sajttál, méz, zöldségcsomag, mangalicatál, virág és a Korda Könyvesbolt utalványával, illetve feledhetetlen élményekkel és boldog mosollyal zárták a piaci kalandujukat.

 

Gyuri csókkal jutalmazta kedvesét


A piaclátogatók közül még mindig sokan voltak, akik nem tudtak az akcióról, de érdeklődve figyelték a látványos jeleneteket. Még az idősebbektől is hallottunk olyat, hogy ők bizony jövőre itt lesznek a kedvesükkel. Az őstermelők pedig rápirítottak az ismerős párokra vásárlás közben, hogy "haragszom rátok, hogy itt vagytok mindketten, és mégsem vettetek részt a megmozdulásban".

 


Fogd kézen a párod, és irány a kecskeméti szerelmi kalandtúra!

Újból itt az idő, hogy kicsit felpörgessük a kapcsolatunkat, szombaton indul a Szerelmi kalandtúra Kecskeméten! Sok-sok állomás, meghitt és kollektív élmény, kreatív feladatok egyaránt várnak azokra, akik belevágnak!


Szerelmi kalandtúra 15-95 éves korig

Helyszín: Kecskemét

Időpont: 2017. február 11. - április 1.

JELENTKEZÉS A SZERELMI KALANDTÚRÁRA ITT!

A párok útlevelet kapnak, melynek izgalmas, kapcsolatépítő feladatait 2017. február 11. és április 1. között teljesíthetik. Az állomások-feladatok között szép számmal akad szabadon választott időpontban teljesíthető is.

A jelentkezés után tájékoztató e-mailt küldenek a feladatokról. Az állomások teljesítését a párok egy papír alapú útlevélben igazolhatják, a helyszíneken kapott matrica beragasztásával.

Részletek


Szerelem tüzében ég Kecskemét februárban

Megdolgoztathatjuk a szívünket, hogy még inkább dobogjon a szeretett társ iránt, mindezt izgalmas, kreatív programok sorozatán keresztül tehetjük meg Kecskeméten, a Házasság hete keretein belül, februárban. A már hagyományos programokon kívül - mint a flashmob vagy a Szerelmi Kalandtúra - hétpróbázhatnak, vetélkedhetnek a párok, közösen alkothatnak és szakemberektől is tanulhatnak párkapcsolati témában.

 
Házasság hete

Helyszín: Kecskemét

Időpont: 2017. február 11 – 19.

Részletek

Házasság Hete Kecskeméten 2017 - flasmob galéria

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: kedd, 14 február 2017 18:17
Értékelés:
(5 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449